Sommerleir 2012:

 

 
     
 
Sommeren 2012 var den første sommeren Selma, Indy og Nella var med på leir. Noe som var meget populært, og de nye hestene fungerte utmerket. Som alltid var det nok ridingen og hesteaktivitetene som er de mest populære, men det ble også mange kjekke opplevelser med padling, roing og krabbefangst i fjæra. Og morsomme, om også iblant kjølige, badeturer på de tøffeste.
 
     
   
 
 
 

Vi rir i volten 3 av dagene, og på tur 2 av dagene. Den siste ridedagen får de som har lyst, og er klar for det, hoppe hinder. Mye god riding fra mange erfarne ryttere, og fin fremgang på de uerfarne, er oppsummering fra sommeren 2012.

 

Det har også vært mye kjekk selvlaga underholdning fra deltakerne, leik på trampolinen, kos med kaniner og andre dyr, og koselige stunder rundt leirbålet.

 
     
   
 
 
 

Mange av de kjekke, positive og blide deltakerne våre har vært her før, noe som alltid er kjekt både for oss og for dyra . Alltid kjekt å møte igjen gode venner, men selvsagt også kjekt å møte de nye deltakerne. Takk til dere alle både deltakere og dere som har jobbet for en flott sommer, og velkommen til neste år også! Vi har vært 5 voksne, og 3 ungdommer innom hver uke, som har hatt det veldig kjekt :)

Vennlig hilsen Hanne og Gunbjørg + alle de 2 og firbente her på senteret.