Navn: Horsmarks Farinella
Født: 06.06.2006
Rase: Dansk Varmblods
Høyde: 162 cm.
Eier: Hanne E. Løvland
 
 

 

 
 

Om meg selv:

 
 

Jeg kom hit fra Danmark sommeren 2010. Det tok meg ca. 30 min fra jeg kom til Didrik gav fra seg sjefsplassen blant hestene. Ikke misforstå altså, jeg er en veldig snill hest, og går fint overens med de andre hestene. Men jeg er tross alt en dame, og den største av alle her på senteret. Du kan vel si at jeg brukte min kvinnelige list på Didrik, som ble mo i " høvene" ganske raskt ja.

Ellers sier alle at jeg er svært snill på boksen, og jeg elsker å bli kost og dulla med. Jeg er en lærevillig og positiv hest. Mine foreldre og slekt forøvrig var flinke dresurhester, men selv elsker jeg å hoppe også. Jeg kan synes det er litt nifst med nye ting jeg ser på tur og slikt, men når jeg får litt tid til å bli kjent og se meg rundt, da blir jeg fort trygg. Siden jeg ennå er ganske ung og uerfaren blir jeg nå bare brukt på noen av kursene, men jeg satser selvsagt på å komme mer med etter hvert.

Selv om det er Hanne som eier meg, er det Elisabeth som har mest med meg å gjøre for tida. Hanne har det så travelt at hun lar Elisabeth ha meg på for som det heter, mange dager i uka. Hun er veldig flink med meg, og lærer meg mange nye ferdigheter, så det trives jeg godt med. Elisabeth hjelper også til på ridesenteret, og hun har ridekursene en dag i uken.

Til sist må jeg jo få si at mange sier jeg er den fineste hesten her på ridesenteret, selv om Hanne da protesterer fælt og sier at jeg er LIKE fin som Didrik.