Navn: Odd Hector
Født: 2005
Rase: Esel
Far: Victor
 
 

 

 
 

Om meg selv:

 
 

Hei, jeg er altså det fineste eselet som finnest, i hvert fall sier Bjørnar, Frida og Eira det ... og det er jo de som eier meg, og dermed burde jo de vite best ?

Hanne pleier alltid si at jeg er så trygg og rolig at jeg ikke hadde reagert om et hus faller ned ved siden av meg, vet nå ikke helt det da. Hun sier videre at jeg er beviset for at uttrykket ”sta som et esel”, faktisk stemmer. Og det bare fordi jeg ikke ville inn i den dumme hestehengeren da de skulle hente meg. Prøvde først å sette meg ned på rumpa, men når de fortsatte å dytte i meg for å få meg inn, la jeg meg like godt ned på lemmen. Skulle de absolutt ha meg inn der får de vær så god bære meg , tenkte jeg … Og det gjorde de ;)

Jeg trivest svært godt her på senteret, og jeg har faktisk lært meg å dra kjerre. Har du vært her en søndag kan det hende du har fått børste meg også, jeg er veldig snill, og elsker å bli kost med. Kanskje du møter meg på ridekurs også? Jeg er i hvert fall Bjørnar sin favoritt. Kom og hils på meg du også da vel ...