Navn: Donnie Darko
Født: 2008
Rase: Knapstruper
Høyde: 138 cm.
Eier: Birger Løvland
 
 

 

 
 

Om meg selv:

 
 

Moren min, Suoxuie kom hit fra Danmark sommeren 2008. Birger visste at hun var drektig, men ikke at jeg skulle komme så raskt. En morgen, to uker etter ankomst, tok Birger i mot meg.

Jeg var vel det du kan kalle litt rampete som føll, men det er jo ikke så rart, hadde mora mi, en liten shettis, og et sta esel som jeg kunne leke litt med, men en tøff pippi hest som meg trenger hest noen større utfordringer enn det takk :)

Så sommeren 2010 tok jeg altså turen hit til Tjernagel ridesenter. Nå hadde Hanne fått øynene opp for mine skjulte talenter som bare ligger og venter på å komme frem i lyset. Birger fikk veldig troen på meg en gang jeg hoppet over gjerdet, men det fikk jeg visst ikke lov til. Strenge krav iblant altså.

Nå har jeg vært her på Tjernagel en stund og jeg har funnet meg godt til rette blant de andre hestene. Nå har jeg noen flinke jenter som holder på å lære meg å gå med kjerre. Jeg må også få nevne at jeg synes det er veldig gøy å lære ting, ikke så verst å la andre få bestemme hva jeg skal gjøre heller, gleder meg masse til de skal begynne å ri på meg, og vett du hva? Det finnes faktisk hester som er større og sterkere enn meg. Ennå i hvert fall....! Jeg skal også få meg slike fine runde prikker som Pippi sin hest har, bør i alle fall få det en gang synes jeg, vi er jo tross alt samme rasen.